Avoimet työpaikat

Vastaava liikuntapaikkahoitaja

Vierumäki kehittyy ja uudistuu - olemme visiomme mukaisesti Matkalla Huipulle! Meillä pääset toteuttamaan asiantuntijuuttasi ja kehittämään vahvuuksiasi monipuolisessa tehtävässä.

Vastaavana liikuntapaikkahoitajana vastaat liikunta- ja suorituspaikkojen laadukkaasta ylläpidosta sekä kehittämisestä valtakunnan ykköspaikassa Vierumäellä!

VASTAANOTTOVIRKAILIJA YÖVUOROON

Vastaanotto on meille saapuvien ja alueella vierailevien monipuolinen palvelupiste. Me huolehdimme alueen majoittuvien vieraiden palvelemisesta niin kasvokkain, puhelimitse kuin sähköisissä kanavissa.

Palvelemme hymyillen, täyttäen asiakkaiden toiveita ja huolehtien vierailun sujuvuudesta.

Tule meille yökukkujaksi!

VIERUMÄELLÄ ON TYÖTÄ TEKIJÖILLE, AVOIMIA TYÖPAIKKOJA RAVINTOLOISSAMME

Vierumäen ravintoloiden luonne on inspiroiva, rohkea ja tarttuva. Meillä on aito tekemisen meininki, jossa monipuolinen ja maukas ruoka näkyy ja tuntuu. Sekoitamme tyylejä, tarinoimme ylpeydellä ja luomme elämyksiä arjessa. Ruoka- ja juomatuotteemme on urheilija- ja asiakaslähtöinen, vastuullinen ja ympäristöä kunnioittava.

HAEMME NYT HYMYILEVIÄ PALVELUN TAITAJIA JA SALIN PUOLEN OSAAJIA

Laita hakemuksesi heti osoitteeseen rekrytointi@vierumaki.fi

Lähde mukaamme #matkallahuipulle

Aluehuoltomies vakituiseen työsuhteeseen

Aluehuoltomiehenä toimit osana perustettavaa kiinteistöjen ja laitosten sekä verkostojen ylläpitotiimiä. Oman infraverkostomme lisäksi vastaamme Vierumäki-yhtiöiden kiinteistöomaisuuden yllä- ja kunnossapitotehtävistä yhdessä kumppaniverkostomme kanssa.

Aluehuoltomiehet osallistuvat kiinteistöjen ja laitosten päivystys- ja varallaolo- järjestelyihin. Toivomme sinulta löytyvän soveltuva kiinteistöalan tutkinto ja riittävä työkokemus.
Erityisesti arvostamme LVISA-osaamista.

Avoin hakemus

Hyvien tyyppien hakemukset kiinnostavat meitä aina! Laita avoin hakemuksesi osoitteeseen: rekrytointi@vierumaki.fi

Jos olet kiinnostunut suorittamaan opintoihin liittyvän työharjoittelun Vierumäellä, ota yhteyttä: rekrytointi@vierumaki.fi

Seuraa Vierumäkeä myös LinkedIn:ssä.