Siirry sisältöön

Virkistyspäivä Vierumäellä

yritys artikkeli banner kuva

Vierumäki 23.8.2023

Elämyksellisiä hetkiä vain reilu tunnin ajomatkan päässä Helsingistä!

Vierumäki, joka on kuin helmi keskellä metsäistä maisemaa, tarjoaa mitä parhaimmat puitteet yrityksen tai ryhmän virkistyspäivälle. Täällä voitte kokea ainutlaatuisen yhdistelmän levon, elämysten ja yhteisöllisyyden elementtejä, unohtamatta herkullisia ruokaelämyksiä ja rentouttavia saunahetkiä.

Järjestin johtoryhmän strategiakokouksen Vierumäellä. Hämmästelin ääneen ja moneen kertaan hotellin vastaanottoon, miten Vierumäki on yllättänyt minut positiivisesti kaikin tavoin.
Miia Lento, JM Suomi Oy

Majoitus

Majoitusvaihtoehtoja on tarjolla monipuolisesti. Voitte valita hotellimajoituksen modernissa hotelli Fennadassa tai urheilullisessa Sporttihotelli Pihkalassa, tai majoittua viihtyisästi omassa rauhassa luonnonläheisissä huviloissa tai loma-asunnoissa. Kukin majoitusvaihtoehto tarjoaa omat ainutlaatuiset etunsa ja palvelunsa, mukautuen ryhmänne erityistarpeisiin.

Kokouspaketit

Vierumäen räätälöidyt kokouspaketit takaavat onnistuneen kokouspäivän. Käytössänne on useita eri kokoisia tiloja, joiden varusteluun kuuluu moderni kokoustekniikka. Kokouspakettiin voit yhdistää lisäksi nautinnollisen aamiaisen sekä lounaan ja iltapäivän maukkaan kahvitorin tarjoiluineen. Päivän lomassa on mahdollisuus nauttia myös virkistävästä tauosta luonnon keskellä tai varata ohjattu aktiviteetti lukuisista vaihtoehdoistamme.

Ravintolat

Vierumäen kulinaariset helmet, Ravintola V ja Puhti, takaavat makunautinnon jokaiselle. Ravintola V tarjoaa kansainvälisiä gourmet-annoksia, kun taas Puhti tarjoaa täyttävää ja terveellistä kotiruokaa rennossa ilmapiirissä. Molemmissa ravintoloissa on sitouduttu käyttämään paikallisia, tuoreita ainesosia luodakseen mieleenpainuvia ateriakokonaisuuksia. Vierumäen ravintoloiden yhteydessä toimii myös useita kahviloita, joissa voi nauttia virkistävän kahvikupillisen tai herkullisen leivoksen päivän aikana.

Saunat

Autenttiset saunaelämyksemme ovat olennainen osa virkistyspäivää. Voitte valita savusaunamme Kammin tai Karhunpesän tai rantasaunamme Kasken ja Pihkan, joista kaikista pääsee pulahtamaan raikkaisiin järviimme. Savusaunamme ovat tunnettuja hitaasti kertyvästä lempeästä lämmöstä, joka kietoo saunojan pehmeään syleilyynsä. Täällä voitte nauttia perinteisen suomalaisen saunomisen viehätyksestä, kuunnella hiljaisuutta ja antaa mielen ja kehon levätä. Saunailtaan voi yhdistää myös maukkaan illallisen, jonka elämyskokkimme valmistelee teille kynttilöiden valossa.

Aktiviteetit

Elämykset eivät pääty saunomiseen ja herkutteluun, sillä Vierumäki on tunnettu erinomaisista liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksistaan. Olipa kyseessä sitten rennosti luonnossa liikkuminen, golf, hiihto, pallopelit tai ohjatut aktiviteettimme, meiltä löydät jokaiselle jotakin. Hyödynnä myös asiantuntijoidemme tarjoamat kattavat kuntotestauspalvelut, hyvinvointiluennot tai kehonhuoltotunnit. Vierumäellä on myös laaja luontopolku- sekä pyöräilyverkosto sekä Flowpark-seikkailupuisto, joka tarjoaa jännitystä puiden latvoissa.

Kokouspäivän jälkeen ryhmän jäsenet hajautuivat kahteen porukkaan; toiset lähtivät golfaamaan ja toiset sähköpyörälenkille. Kaikki sanoivat, että Vierumäen puitteissa olisivat viihtyneet useammankin päivän! Suosittelen 10+.

Vierumäki on paikka, jossa virkistyspäivä on enemmän kuin vain päivä pois toimistolta. Se on kokemus, joka jättää pysyvän jäljen ja luo uusia muistoja. Tervetuloa nauttimaan elämyksellisistä hetkistä!