Siirry sisältöön

Tapahtumien Areena: DNA goes Vierumäki

Areena juhlakuva

Vierumäki 12.10.2023

DNA GOES VIERUMÄKI - tiimipäivä täynnä unohtumattomia hetkiä

DNA:n järjestämä "DNA GOES VIERUMÄKI" - virkistyspäivä oli yhteinen matka, joka tempaisi koko henkilökunnan mukaansa! Tämä unohtumaton tilaisuus ei ollut vain virkistyspäivä, vaan se oli hyvinvointia, yhteenkuuluvuutta ja innostusta tulvillaan, tarkoituksenaan vahvistaa DNA-perheen työhyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. 

Tapahtuman tehtävä oli yksiselitteinen: tarjota henkilökunnalle unohtumaton ja täynnä energiaa tihkuva tiimipäivä, jossa he voisivat yhdistyä yhdeksi voimakkaaksi tiimiksi. DNA ei ainoastaan tukenut työntekijöidensä hyvinvointia vaan loikaten yli toimistorajojen halusi myös syventää työyhteisön siteitä. 

Parasta tapahtumassa oli se, että odotettu yhteinen päivä oli vihdoin koittanut, ja osallistujat nauttivat siitä täysillä. Osallistujat viihtyivät, ja DNA sai positiivista palautetta siitä, että heillä oli mahdollisuus osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, nauttia monipuolisesta päivällisestä ja tavata työkavereitaan eri toimistoista. Tapahtuman yksi järjestäjistä Rea Schigin kommentoi päivää näin: 

Yhteistä tiimin virkistyspäivää oli odotettu pitkään, joten parasta oli nähdä osallistujien viihtyvän ja nauttivan tilaisuudesta. Saadun palautteen perusteella DNA: laiset arvostivat erityisesti mahdollisuutta osallistua useisiin eri aktiviteetteihin, saaden nauttia herkullisesta illallisesta sekä toistensa tapaamista yli toimistorajojen.

Päivä oli täynnä erilaisia aktiviteetteja, jotka saivat hymyn jokaisen kasvoille. Jalkapallokentillä kisaaminen, tennismatsit ja golflyönnit toivat liikettä ja iloa päivään. Uima-altaalla ja saunassa rentoutuminen tarjosi mahdollisuuden purkaa työpaineita ja nauttia rentoutumisesta yhdessä. 

Mutta tämä päivä ei ollut pelkästään fyysistä aktiviteettia. Päivä oli myös herkullisen ruoan ja naurun täyttämää. Monipuolinen päivällinen tarjoiltiin upeassa ympäristössä, missä kollegat kävivät läpi päivän tapahtumia yhdessä. Illan kruunasi esiintyjä, joka viimeistään sai tunnelman kattoon! 

Virkistyspäivän sujuvuus oli hyvä, ja Monitoimiareena toimi tilaisuuteen erinomaisesti. Se muuntautui moninaisesta liikuntahallista illallistilaisuuteen esiintyjien kera – tilaa on n. 2 800m2 ja illallisella mahtui kestitsemään jopa 1000 henkeä. Tilaisuuden kruunasi laadukas catering –palvelumme rautaisten ammattilaistemme avulla.

Kaiken kaikkiaan "DNA GOES VIERUMÄKI" oli enemmän kuin vain tiimitapahtuma - se oli seikkailu, joka kasvatti DNA-yhteisön henkeä ja loi muistoja, joita katsotaan hymyillen taaksepäin vielä pitkään. Tilaisuus loi muistoja ja kokemuksia, jotka kantavat pitkään tulevaisuuteen.” 

Katso tästä, kuinka tapahtuma rakentui Areenalle.

Katso myös miten Adapteo vietti tiimin virkistyspäivää Vierumäellä.