Yhteistyökumppanit

Sportif

Sportif

Vierumäkihallilla toimii Sportif-urheiluvälinekauppa, josta löydät laadukkaat tekstiilit ja pelivälineet.

Sportif vuokraa välineet mailapeleihin ja talvella hiihtoon.

Golf

Vierumäki Golf

Vierumäellä golfin aloittaminen on helppoa. Järjestämme kauden aikana päivän mittaisia Greencard-kursseja, jonka päätteeksi osallistuja tuntee golfin yleisimmät säännöt sekä etiketit, ja hallitsee myös pelaamiseen liittyvät käytännön asiat. Päivän mittainen kurssi kestää n. 6 tuntia.

Tarjoamme laadukasta opetusta asianmukaisilla harjoitusalueilla, yksityisopetuksen aihe toiveesi mukaan.

Naturescape

Nature Escape

Kaipaatteko elämyksiä osaksi virkistyspäivää, polttareita tai merkkipäivien juhlistamista?

Nature Escape toteuttaa Vierumäen alueella ikimuistoisia luontoelämyksiä. Tervetuloa kokemaan suosittu luontopakopeli Maailman 8. Ihme, pelaamaan hyvällä porukalla hauskaa Human Foosball - ihmisversiota pöytäfutiksesta tai kellumaan ja rentoutumaan keskelle kaunista luontoa Nelosen Jaksa Paremmin -sarjastakin tutussa Elämyskellunnassa.

Sinä päätät ja me toteutamme. Elämyksiä yhteisiin hetkiin!

Vaellustalli Toreson

Vaellustalli Toreson

Vaellusratsastus on ihanteellinen tapa nauttia luonnosta kaikkina vuodenaikoina. Hevosen selässä mieli rentoutuu ja arjen kiireet unohtuvat.

Islanninhevonen eli issikka on pienestä koostaan huolimatta vahva ja varmajalkainen. Luonteeltaan se on lempeä ja rauhallinen, osaavan ratsastajan alla myös herkkä ja innokkaasti eteenpäin pyrkivä.

Järjestämme eri mittaisia vakioretkiä, talutusratsastusta sekä räätälöityjä retkiä ryhmille - päivittäin ja ympäri vuoden.

HolidayClubVierumaki

Holiday Club Vierumäki

Holiday Club Vierumäki on unelmalomakohde. Tarjoamme sinulle erinomaisen viihtymisen ja palvelujen kokonaisuuden: hyvin nukutun yön tyylikkäässä hotellissa, loma-asunnossa tai Villas-huoneistossa, Hill Grill ja Pine Pub -ravintoloiden makuelämyksiä, hemmottelevan Day Spa -hoitolan, tenniskentän sekä inspiroivat puitteet onnistuneille kokouksille ja tapahtumille.

Koirakikka

Tervetuloa KoiraKikan Huskypuistoon Heinolaan!

Koet elämyksiä eläinten kanssa, kauniin luonnon keskellä.

Meidän kanssamme pääset hetkeksi irti arjesta. Talvella koiravaljakkoajelua ja kesällä puistovierailut.

Koirakikan Huskypuistossa asuvat myös möhkökoirat, jättiläispuput, lampaat, porot, kirjekyyhkyt ja monia muita. Tule ihastumaan!

Kilkkilän farmin alpakat

Kilkkilän farmi

Kotieläinfarmimme on ihanteellinen paikka, jossa voi tavata ystäviä, tutustua tilan eläimiin ja viettää hauskan päivän monipuolisten aktiviteettien parissa.

Aasit, hevoset, kyytöt, alpakat ja monet muut eläimet odottavat rapsuttajia.

Aktiviteettejä on tarjolla kaikenikäisille.

Golf Paviljonki

Golf Paviljonki

Golf Paviljonki tarjoaa upeat puitteet, maistuvaa ruokaa ja hyvää fiilistä. Golf Paviljonki sijaitsee Cooke-golfkentän vieressä, joten maisemat ovat avarat ja ihanan vihertävät. Paviljongilla voit nauttia raikasta juomaa, à la carte -annoksia ja ruokaisaa lounasta.