Catering
Vierumäen catering-palvelu huolehtii puolestasi maittavan wellness-aamiaisen sekä lounaan, iltapäiväkahvin ja päivällisen juuri sinne, missä majoitut. Juhlaillallinen huvilalla onnistuu kätevästi tilaamalla kokin valmistamaan aterian ja tarjoilijan huolehtimaan illan kulusta.
Catering-listaa täydennetään herkullisilla kausittain vaihtuvilla grilli-, rapu-, sadonkorjuu-, riista-, pikkujoulu-, joulu-, blini-, pääsiäis- sekä parsamenuilla.
Catering tiedustelut asiakaspalvelustamme:
0300 870 870
myynti@vierumaki.fi
Puheluiden hinta: 0,49€ /min, alv 24%
Muissa ravintoloita koskevissa tiedusteluissa:
Hovimestari palvelee numerossa 0300 870 126
Catering Menut 4.9.2023-19.6.2024
-
Catering aamiaiset 4.9.2023-19.6.2024
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 annosta yhtä kokonaisuutta).
Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 – 21.00 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110 € / toimituskerta.
Catering-palveluveloitus 63 € / toimituskerta (sunnuntaisin ja juhlapyhinä 126 €)
Catering-toimitusten aikaikkuna on +-20 minuuttia asiakkaan toivoman kelloajan mukaan.
Sisältää tilatun ateriakerran tarjoiluiden toimituksen kohteeseen, tarjoiluiden esille laiton, ruokailutilan kevyen siistimisen sekä kohteen astioiden esille laiton noutopöytään. Tarjoiluastiat haetaan pois joko seuraavien tarjoiluiden tuonnin yhteydessä tai erikseen, paikan päällä sovittavana aikana.
Tarjoilutyöstä, kattamisesta, käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan. Tarjoilijaveloitus 79 € / tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan.
Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden astiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden varmistamiseksi.Kaikki menut sisältävät: appelsiinituoremehua, tuoretta kahvia & teetä lisukkeineen
Nopea leipäaamiainen
12 € / henkilö
Täytetty leipä kokin valitsemalla täytteellä & keitetty kananmunaCatering aamiainen 1
17 € / henkilö
Kalkkunalla & suolakurkulla täytetyt täysjyväruisleivät 1 kpl/hlö
Keitetyt kananmunat 1 kpl/hlö.
Kinnarin Tilan ohrakaurapuuroa & mehukeittoa 2,5 dl + 1 dl/hlö
Tuoretta hedelmäsalaattia
Rahkaa ja ruusunmarjapyrettä 1 dl+ ½ dl/hlöCatering aamiainen 2
28,50 € / henkilö
Höyrytettyä munakasta M, G 1,5 dl /hlö
Vehmaan pippurikieppimakkaraa M, G & Vierumäen viskisinappia 120 g/hlö
Riisipiirakoita ja munavoita L 1 kpl/hlö
Kurkkua ja tomaattia
Mustikka-banaanismoothieta M,G,V 2 dl /hlö
Speltti-quinoacroissant, Nutella-levitettä & vadelmahilloa L 1 kpl/hlöCatering aamiainen 3
28,50 € / henkilö
Rustiikkinen ruispala 1 kpl/hlö
Speltti-quinoacroissant 1 kpl/hlö
Kalkkunaa, kinkkua, kermajuustoa
Salaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa
Keitetty kananmuna 1 kpl/hlö
Maustamatonta jogurttia 1,5 dl/hlö
Mehukeittoa 1 dl/hlö
Fazerin sadonkorjuumysliä M 60 g/hlö
Nutella- levitettä, voita ja margariinia
Kaikki menut sisältävät: appelsiinituoremehua, tuoretta kahvia & teetä lisukkeineen
AAMIAISEN LISÄTUOTTEET TILAUKSESTA:
Artesaanimakkara & sinappia (120 g/hlö) 5 €/hlö
Munakasta (100g) 4 €/hlö
Kaura-ohrapuuro Kinnarin ryyneistä + mehukeitto (2 dl+0,5 dl) 5 €/hlö -
Catering lounaat 4.9.2023-19.6.2024
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 annosta yhtä kokonaisuutta).
Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 – 21.00 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110 € / toimituskerta.
Catering-palveluveloitus 63 € / toimituskerta (sunnuntaisin ja juhlapyhinä 126 €)
Catering-toimitusten aikaikkuna on +-20 minuuttia asiakkaan toivoman kelloajan mukaan.
Sisältää tilatun ateriakerran tarjoiluiden toimituksen kohteeseen, tarjoiluiden esille laiton, ruokailutilan kevyen siistimisen sekä kohteen astioiden esille laiton noutopöytään. Tarjoiluastiat haetaan pois joko seuraavien tarjoiluiden tuonnin yhteydessä tai erikseen, paikan päällä sovittavana aikana.
Tarjoilutyöstä, kattamisesta, käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan. Tarjoilijaveloitus 79 € / tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan.
Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden astiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden varmistamiseksi.
Lisäastiat ja juoma- sekä viinilasit, pöytäliinat ja kankaiset lautasliinat varataan ennakkoon ja hinnoitellaan erillisen hinnaston mukaan.Kaikki lounasmenun kokonaisuudet sisältävät vihersalaattia & salaatinkastiketta, ruis- & vehnäleipää & Vierumäen mallasleipää sekä levitteenä paahdettua vaahdotettua voita.
Keitot
Keittolounas sisältää vihreän salaatin tomaatin ja kurkun kera, salaatinkastiketta, Vierumäen yrtti-focacciaa & täysjyväruisleipää sekä voita.
Päivän lounaskeitto
17,50 € / henkilö (6 dl)
Keitto Vierumäen kiertävästä keittolistasta. Allergeenit mainittu keittomenussa.
Koskenlaskijan lohikeitto L,G
26 € / henkilö (6 dl)
Lohta, perunaa, sipulia ja runsaasti tilliä
kuohukermaa ja koskenlaskijajuustoa
Konjakilla maustettua kantarellikeittoa L,G
26 € / henkilö (6 dl)
Kantarelleja, sipulia, kermaa, timjamia ja tujaus konjakkia
- valmistamme vegaanisena tilauksestaPääruokamenu
Menu sisältää vihreän salaatin tomaatin ja kurkun kera, salaatinkastiketta, Vierumäen yrtti-Focacciaa & piimään leivottua mallasleipää sekä voita.
Hitaasti haudutettua riistapataa L,G
34 € / henkilö
Punaviinissä & lihaliemessä hitaasti haudutettua riistakäristystä, sipulia, valkosipulia, herkkusieniä
Puolukkahilloa & perinteistä perunamuusia
Hunajaista maalaiskananpoikaa L,G
28 € / henkilö
Hunajaista maalaiskananpoikaa & rosmariinikastiketta
Paahdettuja perunoita & satokauden kasviksia
Puna-ahventa L,G
28 € / henkilö
Puna-ahventa Salpauselän kalakaupasta & tilli-sitruunakastiketta
Kapris-perunamuusia & satokauden kasviksia
Kasvisgratiinia M,G,V
26 € / henkilö
Kasvisgratiinia Tarhurin härkäpavuista, kauden kasviksista & perunasta
Päivän lounas
23,50 € / henkilö
Etukäteen ilmoittamaton päivän lounas kokin hyppysistä, huomioiden ilmoitetut ruokavaliot ja -allergeenit. Sisältää pääruoan ( liha- tai kalaproteiini), hiilihydraattilisäkkeen, kasvislisäkkeen ja kastikkeenJälkiruokamenu
Päivän rahka L,G
5 € / henkilö
-kokin maustamaa kermarahkaa
Mustaherukkamoussea sekä paahdettua valkosuklaata M,G,V
12 € / henkilö
Mustikka-misu lasissa, maustettuna Hollolan Ainoa kuningatar -liköörillä L,G
18 € / henkilö
–valmistamme myös alkoholittomana
Kyrön ruisviskillä maustettua tummasuklaakakkua, tyrnihilloketta & mascarponevaahtoa L,G
18 €/ henkilö -
Catering päivällisbuffet menut 4.9.2023-19.6.2024
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 annosta yhtä kokonaisuutta).
Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 – 21.00 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110 € / toimituskerta.
Catering-palveluveloitus 63 € / toimituskerta (sunnuntaisin ja juhlapyhinä 126 €)
Catering-toimitusten aikaikkuna on +-20 minuuttia asiakkaan toivoman kelloajan mukaan.
Sisältää tilatun ateriakerran tarjoiluiden toimituksen kohteeseen, tarjoiluiden esille laiton, ruokailutilan kevyen siistimisen sekä kohteen astioiden esille laiton noutopöytään. Tarjoiluastiat haetaan pois joko seuraavien tarjoiluiden tuonnin yhteydessä tai erikseen, paikan päällä sovittavana aikana.
Tarjoilutyöstä, kattamisesta, käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan.
Tarjoilijaveloitus 79 € / tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu
alkaneiden tuntien mukaan.
Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden astiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden varmistamiseksi.
Lisäastiat ja juoma- sekä viinilasit, pöytäliinat ja kankaiset lautasliinatCatering päivällisbuffet 1
64 € / henkilö
Gini-katajanmarjamarinoitua naudan pastramia L,G
Marinoitua punasipulia & sinapinsiemeniäVoissa paistettua Vesijärven kuhaa Salpausselän kalakaupasta L,G
Kaura-ohrattoa Kinnarin tilan ryyneistä, sitrusmarinoitua kurkkua & fenkoliaKyrön ruisviskillä maustettua tummasuklaakakkua L,G
Tyrnihilloketta & mascarponevaahtoaCatering päivällisbuffet 2
72 € / henkilö
Ruskajuustoa G
Paahdettua lehtikaalia, mustikoita & pikkelöityjä vihanneksiaPippuripihvi konjakilla höystettynä L,G
Naudan sisäfileepihvi & konjakki-pippurikastiketta
Parmesaanilla ja rosmariinilla maustettuja Hasselbackan perunoita & kuusenkerkällä marinoituja satokauden kasviksiaRuusunmarja- Pavlovaa ja suolakinuskia L,G
Catering päivällisbuffet 360 € / henkilö
Cavi- Art Skagen M,G,V
Mallasleipää, “hapan”kermaa & merileväkaviaariaHasselbackan palsternakat & vegaanista salaattijuusto-pinaattipestoa M,G,V
Tomaatti- linssimuhennostaMustaherukkamoussea & paahdettua valkosuklaata M,G,V
-
Catering Ála Carte illalliset 4.9.2023-19.6.2024
Kokki valmistaa ja viimeistelee Illallismenut paikan päällä huvilassa. Illallismenut sisältävät tarjoilijan huolehtimaan tarjoilusta ja palvelun sujuvuudesta.
Teemme haluttaessa myös juomasuosituksia. Illallismenu voidaan koota asiakkaan haluaman mittaisena alla olevista ruokalajeista, vähintään kuitenkin kolmen ruokalajin kokonaisuutena.
Henkilökunta saapuu huvilaan tai huoneistoon noin tunti ennen illallisen alkua ja poistuvat kun illallinen on tarjoiltu.
Illallismenussa tilauksen kokonaissumman perusosan muodostaa palveluveloitus, joka on tilaisuuskohtainen ja lisäksi menun hinta muodostuu valittujen ruokalajien mukaan.
Catering-illallisen ruokalajien hinnat pitävät sisällään astiapaketin ruokalajin nauttimiseen (lautanen/kulho-ja aterimet ruokalajin mukaisesti). Lisäastiat ja juoma-sekä viinilasit hinnoitellaan erillisen hinnaston mukaan.
Catering-illallismenujen kohdalla emme peri toimitus-tai kuljetusveloituksia.
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 menukokonaisuutta).Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden. Ruoka- annokset sisältävät allergeeneja. Erityisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Paikan päällä allergeeneja ei pystytä huomioimaan. Ruokalajienmuutoksista/vaihdoksista menuissa veloitamme +5€/henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30-21.00 välisenä aikana.
Illallistarjoilun ulkopuolisista töistä, kuten esimerkiksi käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan. Tarjoilijaveloitus 79€/tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan.
Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden astiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden varmistamiseksi.Palveluveloitus, catering-illallinen
6-20 henkilöä 410 €
21-30 henkilöä 650 €Alkuruoat
Graavattua siikaa L 22 €
Vierumäellä leivottua saaristolaisleipää & nokkos-cremeä
pikkelöityjä sinapinsiemeniä & punasipulia
Gini-katajanmarjamarinoitua naudan pastramia L,G 24 €
Dijon- cremeä & paahdettua sipulia
Savustettua ankanrintaa & punajuurta L,G 24 €
Punajuuripyreetä & tyrnihilloketta
(ankan alkuperämaa EU)
Kanttarellicappuccinoa L,G 22 €
Kermaista kanttarellikeittoa ripauksella kahvia & hiillostettua sipulitomua
Vierumäen yrtti-focacciaaJaettava juustofondue L 22 € /henkilö
(valmistetaan minimi kuudelle henkilölle)
Kermajuustoa & gruyéreä
Vierumäen yrtti-focacciaa, suolakurkkua, oliiveja & Vehmaan pippurikieppimakkaraaPääruoat
Hiillostettua lohta & perunarisottoa L,G 39 €
Salpausselän Kalan lohta hiillostettuna
Perunoista valmistettua risottoa & hernepyreetä
Savustettua ankanrintaa L,G 49 €
Palsternakkapyreetä & kaalipaistosta
& mustaherukka-portviinikastiketta
(ankan alkuperämaa EU)
Katajanmarja-rosmariini marinoitua poron paahtopaistia L,G 49 €
Paahdettuja punajuuria, kuusenkerkkä-palsternakkapyreetä
& karpalo-punaviinikastiketta
(lihan alkuperämaa Suomi, Ruotsi)
Hitaasti haudutettua karitsanpotkaa L,G 39 €
Hunajalla marinoituja porkkanoita, parmesan-perunamuussia
& valkosipuli-rosmariini-olutkastiketta
(lihan alkuperämaa vaihtelee, henkilökuntamme vastaa)
Voissa paistettua Vesijärven kuhaa Salpausselän Kalakaupasta L,G 39 €
Sitrusella maustettua perunamuussia, voissa & valkoviinissä haudutettua fenkolia
& tervalla ryyditettyä kanttarellikastiketta
Hasselbackan palsternakat & vegaaninen juusto-pinaattipesto M,G,V 34 €
Tomaatti-linssimuhennostaJälkiruoat
Mustikka-tiramisu lasissa L,G 18 €
Maustettuna Hollolan Ainoan kuningatar- liköörillä
Kyrön ruisviskillä maustettua tummasuklaakakkua L,G 18 €
Tyrnihilloketta & mascarponevaahtoa
Ruusunmarja Pavlovaa & suolakinuskia L,G 18 €
Mustaherukkamoussea & paahdettua valkosuklaata M,G,V 12 €Juustokakkua, tyrnihilloketta & paahdettua valkosuklaata L 18 €
-
Catering savusauna buffetmenu 4.9.2023-19.6.2024
Pyydämme huomioimaan, että nämä menut tarjoillaan noutopöydästä. Elämyskokkiemme valmistamat menukokonaisuudet löytyvät erikseen.
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 annosta yhtä kokonaisuutta).
Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 – 21.00 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110 € / toimituskerta.
Illallismenussa tilauksen kokonaissumman muodostaa palveluveloitus, joka on tilaisuuskohtainen ja lisäksi valittu menu määrittää tarjoiluiden arvon. Tarjoilija on paikalla ruokailun ajan huolehtimassa asiakkaiden tilaisuudesta ja tarjoilusta.
Menut pitävät sisällään tarjoilut noutopöytään katettuna, astiat tarjoiluiden nauttimiseen ja kankaisen lautasliinan. Savusaunojemme elämysravintoloissa ruokajuomat tarjoillaan ennalta sovitun mukaisesti, huomioittehan että tarjolla on vain rajallinen valikoima. Juomat veloitetaan toteutuneen kulutuksen mukaan avattujen pullojen perusteella ja lisätään ryhmän
yhteislaskulle tilaisuuden päätteeksi. Tarjoiluita ei ole mahdollista maksaa paikan päällä saunalla vaan ryhmä voi maksaa kokonaisuuden vastaanottoomme tilaisuuden jälkeen.Palveluveloitus, savusaunamenu 6-20 henkilöä 250 €
Palveluveloitus, savusaunamenu 21-30 henkilöä 350 €Savusaunan buffet 46€ / henkilö
Vihreää salaattia & salaatinkastiketta L,G
Vihreää Coleslawia L,G
Vierumäen yrtti-focacciaa & voita
****
Vehmaan pippurikieppimakkaraa L,G & vuoromestarin viski-sinappia L,G
Riistalihapullia M,G & puolukkahilloa M,G
Rosmariinilla maustettuja paahdettuja perunoita M,G,V
Koskenlaskija-kasvisgratiinia kauden kasviksista L,GSavusaunan kiusausmenu 46€ / henkilö
Savumuikku Caesarsalaattia, krutonkeja ja parmesaanilastuja L
Vihersalaattia & salaatinkastiketta L,G
Vierumäen yrtti foccacciaa & tuorejuustoa L
****
Savuporoa, perunaa & sipulia kermassa gratinoituna L,G
Survottua puolukkaa & valkosipulikurkkujaSavusaunan lohikeittomenu 38€ / henkilö
Riisipiirakka & savuporo ruohosipulimunavoita L
Koskenlaskijalla säväytettyä kermaista lohikeittoa L,G
Vierumäen mallasleipää & voitaJälkiruokia buffettiin
Räiskäleet L 15 € / henkilö
Paistetut räiskäleet kermavaahdon & marjahillon keraMarjapiirakkaa ja vaniljakastiketta L 15 € / henkilö
Kahvi- / teeannos 6 € / henkilö
-
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 annosta yhtä kokonaisuutta). Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Menut pitävät sisällään astiat tarjoiluiden nauttimiseen ja kankaisen lautasliinan. Elämyskokki ja/tai tarjoilija on paikalla ruokailun ajan huolehtimassa
asiakkaiden tilaisuudesta ja tarjoilusta.Savusaunojemme elämysravintoloissa sauna- ja ruokajuomat tarjoillaan ennalta sovitun mukaisesti, huomioittehan että tarjolla on vain rajallinen valikoima ja voitte esittää halutessanne toiveita juomien suhteen. Juomat veloitetaan toteutuneen kulutuksen
mukaan avattujen pullojen perusteella ja lisätään ryhmän yhteislaskulle tilaisuuden päätteeksi. Tarjoiluita ei ole mahdollista maksaa paikan päällä savusaunalla vaan ryhmä voi maksaa
kokonaisuuden vastaanottoomme tilaisuuden jälkeen.Savusaunat ja elämysravintolat ovat anniskelualuetta, joten omien juomien nauttiminen ei ole sallittua.
SAVUSAUNAMENU 1 64€ / henkilö
Kylmäsavulohta & leipää jaettavaksi pöytäseurueen kesken L
Kylmäsavustettua lohta, tuorejuustoa, punasipulia & kaprista
Vierumäen yrtti- focacciaa & piimään leivottua mallasleipääYlikypsää karitsan entrecotea Vehmaalta L
Hunajamarinoituja porkkanoita, parmesan-perunamuussia & valkosipuli-rosmariini-olutkastiketta
(lihan alkuperämaa vaihtelee)Täytetyt räiskäleet L
Voissa paistetut kaneliomenahillokkeella täytetyt räiskäleet & suola-kinuskikastiketta
Jälkiruoan herkullisen maun viimeistelee liekitys jaloviinallaSAVUSAUNAMENU 2 67€ / henkilö
Kanttarelli cappuccinoa kupilkasta L,G
Häivähdys kahvin makua & hiileksi poltettua sipulitomuaSalpausselän Kalan lohta hiillostettuna L,G
Kuusenkerkällä marinoitua palsternakkaa, kukkakaalia & valkoviini-voikastikettaRuskajuustoa G
Tyrnihilloketta & paahdettua valkosuklaataSAVUSAUNAMENU 3 74€ / henkilö
Graavattua siikaa L,G
Vierumäellä leivottua mallasleipää & nokkos-cremepikkelöityjä sinapinsiemeniä & punasipuliaVehmaan ylikypsää poron entrecotea L,G
Hitaasti hautunutta poron entrecotea & tummaa katajanmarjakastiketta
Leivinuunissa paahdettuja valkosipuli-rosmariiniperunoita & karpaloita
(lihan alkuperämaa Suomi, Ruotsi)Mustikka-tiramisu lasissa L,G
Maustettuna Hollolan Ainoan kuningatar-liköörilläSAVUSAUNAMENU 4 62€ / henkilö
Jaettava juustofondue L
(valmistetaan minimissään kuudelle ja maksimissaan 24 henkilölle)
Kermajuustoa & gruyéreä
Vierumäellä leivottua yrttifocacciaa, suolakurkkua, oliiveja & Vehmaan pippurikieppimakkaraaPekonilla peiteltyä porsaan sisäfilettä vartaassa L
Tummalla olutkastikkeella marinoituja porsaanlihavartaita, hunajalla glaseerattua kaalijuurespaistosta & röstiperunoitaMustaherukkamoussea & paahdettua valkosuklaata M,G,V
-
Catering menut Valkjärven Palmu 4.9.2023-19.6.2024
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 annosta yhtä kokonaisuutta). Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Paikan päällä allergeeneja emme pysty huomioimaan. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 – 21.00 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110 € / toimituskerta.
Tilausravintolakaudella ryhmien ruokajuomat ravintola Palmussa veloitetaan toteutuneen kulutuksen mukaan avattujen pullojen perusteella. Mikäli ruokajuomat halutaan veloitettavan suoraan jokaiselta asiakkaalta, on tästä sovittava ennakkoon asiakaspalvelumme kanssa mielellään 2 vrk ennen ajankohtaa.
Henkilökuntamme on paikalla ruokailun ajan yli 15 henkilön ryhmille, tätä pienempien ryhmien kohdalla henkilökuntamme ottaa vieraat vastaan, esittelee tilat ja tarjoilut. Sovitut ruokajuomat ovat asiakkaiden otettavissa ja tarjoilut katettuna valmiiksi. Henkilökunta käy huolehtimassa ryhmästä muutamia kertoja ruokailun aikana mutta sama henkilö hoitaa myös alueen muuta catering-toimintaa iltaisin. Mikäli pienemmille ryhmille toivotaan henkilökunnan läsnäoloa, veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan. Tarjoilijaveloitus
75 € / tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan.
Palmuun on ennakkovarauksesta saatavissa valkoiset pöytäliinat ja juhlakattaus, hinnoittelu erillisen hinnaston mukaan.Rantasaunan juhlamenu
Yhdellä pääruoalla 48 € / henkilö
Kahdella pääruoalla 58 € / henkilöVihersalaattia, kurkkua & fenkolia marinoituna sitrusvinegretessä M,G,V
Perunasalaattia & Pielisen savumuikkuja M,G
Paahdettua kukkakaali-linssisalaattia M,G,V
Ruskajuustoa & mustikoita G
Punajuurihilloketta M,G,V
Vierumäen yrtti-focacciaa, täysjyväruisleipää & voitaHitaasti haudutettua Reinin lihan karitsanpotkaa punaviinissä M,G
(lihan alkuperämaa vaihtelee)
tai
Kevyesti savustettua lohta Salpauselän kalakaupasta
& tervalla ryyditettyä kanttarellikastiketta L,G
Rosmariinilla maustettuja perunoita M,G,VJuustokakkua, tyrnihilloketta & paahdettua valkosuklaata L
Kahvi & tee -
Tilauksesta valmistettavat lisätuotteet
Suolaiset kahvileivät 10,50 €/kpl
• Moniviljabagel, tuorejuustoa, kylmäsavulohta ja tilliä L
• Croissant, tomaattia, mozzarellaa ja basilikaa VL
• Vegewrap
• PiiraspalaPäivän pieni suolainen 5,50 €/kpl
Täytetty sämpylä/leipä 8,50 €/kpl
Makeat kahvileivät 10,50 €/kpl
• Juustokakku ja marinoidut puolukat L
• Marjapiirakka & vaniljakastike L
• Raakakakkupala M, G, VPäivän pulla 5,50 €/kpl
Energiaa&terveyttä päivään
• Pähkinä&hedelmä&mantelimix 35 € / 1 kg
• Kasvispaloja&Dippi 35 € / 1 kg
• Kokonaiset hedelmät 10 € / 1 kg
• Leikatut hedelmät 16 € / 1 kg
• Smoothie, kartonkiin, yksittäispakattu 2,5 dl 6 € / kpl
• Tuoremehu, appelsiini, kartonkiin yksittäispakattu 2,5 dl 6 € / kpl
• Inkivääri-kurkuma energiashot 60ml, yksittäispakattu 6 € / kpl
• Energiapatukka Barebell 3,70 € / kpl
• Virvoke 0,5L (Vichy, Novelle, Pepsi Max, Jaffa jne.) 4,00 € / kpl
Muut tuotteet
• Sekoitus irtomakeisia 18 € / 1 kg
• Kääreellinen suklaakonvehti 38 € / 1 kg
• Sekoitus perunalastuja ja snackseja 11 € / 450 g
• Popcornit 10 € / 200 g
• Linssisipsit 12 € / 450 g
M= maidoton, L= laktoositon, VL= vähälaktoosinen, G= gluteeniton, V= vegaani