Majoitus

Vierumäki on mukavaa asumista hirsihuviloissa, hotellissa tai rivitalohuoneistoissa. Vaihtoehtoja löytyy vaativampaankin makuun; alueen neljä Golf Resort -lomahuoneistoa tarjoavat laadukasta asumista aivan golfkenttien tuntumassa. Puhdas luonto harjumaisemineen ympäröi koko aluetta ja kaikki Vierumäen palvelut ovat kätevästi majoitusvieraiden ulottuvilla.

Check-in aika kaikissa majoitusvaihtoehdoissamme on klo 14.00 ja check-out klo 12.00. Omistaja-asiakkaiden sekä kurssilaisten check-in aika on klo 16.00, ellei toisin mainita.

Late Check Out  sunnuntaisin klo 18.00 asti. Lisämaksu 20€/huone ja 50€/huvila tai lomahuoneisto.

 

Ilmakuva mökkikylästä

 

sodaSodaStream-yhteistyö tuo hiilihapotuslaitteet Resort- ja Chalets-huoneistoihin

Vierumäen Resort-huoneistoihin ja vuokrattavissa oleviin Chalets-huoneistoihin on tuotu SodaStream laitteet asiakkaiden käytettäväksi. Tyhjät hiilidioksidipullot on mahdollista vaihtaa täysiin Sport Barissa sekä Greeni Kauppa&Kahvilassa. Lisäksi kaupassa myydään SodaStream-tuotteita.

chalets_128x128Laadukkaat Chalets-huoneistot

Korkealuokkaista loma-asumista Vierumäellä lähellä palveluja. Huoneistoissa on makuuhuoneiden lisäksi hyvin varusteltu keittiö, olohuone ja sauna. 45 m2 kokoinen Chalet-lomahuoneisto tarjoushintaan 150€/vrk  9.10. asti (koskee vain uusia varauksia).

Lue lisää

loma-aika_128x128Loma-aika mökit

4-6 hlön lomahuoneistoja

Loma-aika mökki on viihtyisä paikka majoittua luonnon rauhassa. Laduille ja ulkoilureiteille pääset aivan mökkikylän vierestä.

Lue lisää

 

Village_128x128Golf Village -huvilat

Valoisat ja tilavat Golf Village -huvilat sijaitsevat kauniissa kangasmaastossa golfkenttien ja ulkoilureittien tuntumassa.

Tasokkaasti varustellussa lomahuoneistossa on majoituspaikat 8 hengelle.

Lue lisää