Etusi Vierumäellä

Vierumäen asiakkaana pääset nauttimaan myös yhteistyökumppaneidemme eduista. Voit kerätä ja käyttää Finnair Plus -pisteitä, maksaa liikunta-aktiviteetit Smartumin liikuntasetelillä tai ostaa lahjakorttisi kätevästi lähimmältä R-kioskilta.

 

Tutustu etuihin ja ota kaikki hyöty irti Vierumäki-vierailustasi!

Ota yhteyttä
010 5777 010

Käytä pisteitä
Voit käyttää Finnair Plus pisteitä moniin Vierumäen palveluihin. Pisteiden käytön edellytyksenä on, että sinulla on mukana Finnair Plus -kortti ostoksia tehdessäsi. Mikäli haluat maksaa ostoksesi Finnair Plus pisteillä, ostoksen loppusumma muutetaan automaattisesti pisteiksi (1€ vastaa 400 Finnair Plus -pistettä) ja pistesumma vähennetään tililtäsi saman tien.

Voit myös maksaa Finnair Plus -pisteilläsi normaalihintaisen Cooken kentän greenfeen.

Kerää pisteitä
Finnair Plus -jäsenenä sinulla on nyt loistava tilaisuus nauttia Vierumäen monipuolisista liikunta- , hyvinvointi- ja hemmottelupalveluista ja kerätä samalla Finnair Plus pisteitä!

Saat 1 Finnair Plus pisteen per käyttämäsi euro kaikista Vierumäki Country Club Oy:n verollisista liikunta-, hyvinvointi- , majoitus- ja ravintolapalveluista. Muistathan ottaa Finnair Plus -jäsenkorttisi lomalle mukaan! Huomioi, että pisteitä kertyy vain paikan päällä maksetuista, ei laskutetuista ostoista.

Mainitse Finnair Plus -jäsenyytesi mielellään jo varausvaiheessa. Finnair Plus -jäsenenä saat 10 000 pistettä jokaisesta hole-in-onesta, jonka Finnair Plus -jäsen tekee pelatessaan normaalilla green feellä.

Suomen Urheiluopiston tuotteista ei kerry Finnair Plus -pisteitä, tuotteet tunnistat oheisesta logosta. Suomen Urheiluopiston tuotteita voit kuitenkin maksaa Finnair Plus pisteillä.

 

Liikuntasetelit käyttöön

Smartum-liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia ja käyvät maksuvälineenä mm. uimahalli-, kuntosali-, urheiluhalli-, sulkapallo- tai tenniskenttämaksun sekä keilaradan. Liikuntaseteli kelpaa maksuvälineenä myös Active Hours -liikuntatunnille, Sporttipassiin, yleisöluisteluun, golfin Green Feehen tai golfin yksityisopetukseen. Liikuntaseteliä ei voi käyttää majoituspakettien maksamiseen.

Kuvat
 

Kerro kaverille