Koulutus

vp_li_aitoja ok_nk_monimuoto iso_nostokuva_liikunnalline

Parhaat valmentajat eivät ainoastaan sovella valmennustietoutta, he luovat sitä.

Suomen Urheiluopisto tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia lajista ja tasosta riippumatta. Kouluttajina toimivat asiantuntijat valmennuksen eri osa-alueilta. Koulutuksia toteutetaan myös yhteistyössä lajiliittojen kanssa, mikä mahdollistaa lajikohtaisen koulutuksen toteuttamisen ja kehittämisen.

Päivitä valmennusosaamistasi valmentajan ammattitutkinnolla

Valmentajan ammattitutkinnon perusteet uudistuvat vuoden 2015 alussa. Helmikuussa Vierumäellä käynnistyvä koulutus toteutetaan uusien perusteiden mukaisesti. Hae mukaan tutustumaan valmennusosaamisen uusimpiin tuuliin.

Haku käynnissä 1.9.-21.12.2014!

 

nk_uv_koulutus_opiskeluToimintatavat koulutuksissa

Valmennuskeskus toteuttaa kaikki koulutuksensa nykyaikaisten oppimismenetelmien kautta. Opetusmenetelmät ovat opiskelijalähtöisiä ja käytännönläheisiä. Vuorovaikutus on tärkeä osa koulutusprosessia.

Lue lisää

Foppa-oppimisympäristö

Foppa-oppimisalusta tehostaa valmentajakoulutusta. Foppa on nykyaikainen, monipuolinen ja helppokäyttöinen oppimisalusta, joka antaa lisäarvoa valmentajakoulutukseen ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää

Lajiliittoyhteistyö

Suomen Urheiluopiston valmennuskeskus tekee kiinteää yhteistyötä koulutusten kehittämisessä eri lajiliittojen kanssa. Näin varmistetaan laadukas ja johdonmukainen valmentajakoulutusjärjestelmä, joka perustuu lajin tarpeisiin.

Lue lisää