Koulutus

Parhaat valmentajat eivät ainoastaan sovella valmennustietoutta, he luovat sitä.

Suomen Urheiluopisto tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia lajista ja tasosta riippumatta. Kouluttajina toimivat asiantuntijat valmennuksen eri osa-alueilta. Koulutuksia toteutetaan myös yhteistyössä lajiliittojen kanssa, mikä mahdollistaa lajikohtaisen koulutuksen toteuttamisen ja kehittämisen.

Vierumäellä kehitetään valmennusta Olympiakomitean kanssa

Suomalaiseen huippu-urheiluvalmennukseen haetaan lisää osaamista Olympiakomitean ja Haaga-Helian ammattikorkeakoulun yhteistyöllä.

Lue lisää

Toimintatavat koulutuksissa

Valmennuskeskus toteuttaa kaikki koulutuksensa nykyaikaisten oppimismenetelmien kautta. Opetusmenetelmät ovat opiskelijalähtöisiä ja käytännönläheisiä. Vuorovaikutus on tärkeä osa koulutusprosessia.

Lue lisää

Foppa-oppimisympäristö

Foppa-oppimisalusta tehostaa valmentajakoulutusta. Foppa on nykyaikainen, monipuolinen ja helppokäyttöinen oppimisalusta, joka antaa lisäarvoa valmentajakoulutukseen ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää

Lajiliittoyhteistyö

Suomen Urheiluopiston valmennuskeskus tekee kiinteää yhteistyötä koulutusten kehittämisessä eri lajiliittojen kanssa. Näin varmistetaan laadukas ja johdonmukainen valmentajakoulutusjärjestelmä, joka perustuu lajin tarpeisiin.

Lue lisää