Vierumäki Country Club Oy

Vierumäki Country Club Oy kehittää, tuottaa, toteuttaa ja markkinoi korkealaatuisia kokous- ja kongressi- sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluja, niitä tukevia ravintola-, kahvila- ja catering-palveluja sekä rakennustoimintaa ja kiinteistömyyntiä.

Vierumäki Country Club Oy tarjoaa yksityisille asiakkaille liikunta- ja hyvinvointipalveluja sekä järjestää yrityksille kokous- ja liikuntapäiviä sekä virkistyspaketteja. Vierumäen Liikunta- ja Terveysklinikka tarjoaa monipuolisia terveys- ja hyvinvointipalveluja, asiantuntijaluentoja, kuntotestausta ja -kartoitusta sekä urheilijoiden tukipalveluja.

 

Monipuolinen ravintolamaailma
Vierumäen monipuolinen ravintolatarjonta tyydyttää vaativankin asiakkaan makutoiveet.

Laaja majoituskapasiteetti
Hotelli Ravintola Country Clubin llisäksi, Vierumäellä voi majoittua huviloissa, huoneistoissa tai opistotason asuntolamajoituksessa.

Tytäryhtiöt
Vierumäki Country Club Oy:n tytäryhtiötä ovat Vierumäki Golf Oy, Vierumäki Golf Club Oy, Vierumäki Golf Resort Oy, Vierumäen Kuntokylä Oy, Vierumäen Kuntorinne Oy, Vierumäen Kuntoharju Oy, Vierumäen Loma-aika Oy, Vierumäki Golf Village Oy, Vierumäki Golf Garden Oy sekä Vierumäen Infra Oy.

Kuvat
 

Toimitusjohtaja:
Heikki Hietanen

Hallituksen puheenjohtaja:
Kalervo Kummola

Kerro kaverille