Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Myös työterveyshuolto on kattava. Alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella.

 

Hae nyt!

 

ok_aikuisille_shutterstock_124847968Vierumäki Country Clubin myyntiyksikkö hakee kahta myyntineuvottelijaa/harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2015 loppuun asti.

Kuulut olennaisena osana myyntitiimiä ja iso osa päivistäsi kuluu aktiivisen asiakaskontaktoinnin parissa, mutta yhtä tärkeänä osana on olla apuna vakinaiselle myyntihenkilöstölle. Mm. asiakkaiden varausten tekeminen ja päivittäminen varausjärjestelmään sekä lisäselvitykset niin asiakkaan kuin Vierumäen muiden yksiköiden välillä täyttävät päiväsi tehokkaasti.

Kaiken muun voimme opettaa sinulle, mutta asenteen ja myyntihenkisen ajatusmaailman saat tuoda tullessasi! Mikäli tiedät, mikä on myyntisuppilo ja ymmärrät, kuinka se vaikuttaa myyjän työhön sekä hyväksyt sen, että lopputuloksen kannalta tärkeimmässä asemassa olet sinä ja se kuinka paljon olet valmis tekemään töitä menestyksesi eteen, olet oikealla tiellä.

Meillä on toimipiste myös Helsingissä, joten työtä voi tehdä joko Vierumäellä tai Helsingissä. Ilmoitathan hakemuksessa toiveesi kummassa pisteessä työskentelisit mieluummin.

Laitathan hakemuksen pikaisesti, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä!

Työaika on 37,5h/vko ja tapahtuu myyntipalvelun aukioloaikana (arkisin 8-16)

Hakemukset: marko.laurila@vierumaki.fi

 

Kerro kaverille