Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Myös työterveyshuolto on kattava. Alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella.

 

Vierumäki Country Club hakee ammattitaitoista keittiöpäällikköä.

 

Työtehtävänäsi on kehittää Vierumäen ruokatuotetta ja tarjota asiakkaille maistuvia elämyksiä. Lisäksi johdat 40 hengen tiimiä toteuttamaan asettamasi tavoitteet.

 

Edellytämme sinulta vähintään 5 vuoden keittiöpäällikön tai keittiömestarin työkokemusta ja erinomaisia johtamistaitoja. Suhtaudut työhösi intohimoisesti ja arvostat laatua. Sinulle on ensisijaisen tärkeää huolehtia asiakaskokemusten onnistumisesta ja olet valmis tekemään töitä saavuttaaksesi sen. Osaat myös innostaa ja johtaa henkilökuntaa.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden käyttää luovuuttasi ja kehittää ravintolatoimintaa. Työt alkavat 1.9.2015 tai sopimuksen mukaan.
Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen viim. 14.8 Vierumäen majoitus- ja ravintolatoimenjohtajalle kari.hiltunen@vierumaki.fi sekä HR-asiantuntijalle hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Laita viestin aiheeksi keittiöpäällikkö.

 

Kerro kaverille