Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Myös työterveyshuolto on kattava. Alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella.

 

vierumaki_ravintolamaailma_keittiopaallikko

Vierumäki Country Club hakee ammattitaitoista keittiöpäällikköä.

 

Keittiöpäällikön työtehtävänä on kehittää Vierumäen  ruokatuotetta ja tarjota asiakkaille maistuvia elämyksiä. Lisäksi keittiöpäällikkö johtaa 40 hengen tiimiä toteuttamaan asettamat tavoitteet.

Edellytämme vähintään 5 vuoden keittiöpäällikön tai keittiömestarin työkokemusta ja erinomaisia johtamistaitoja. Työhön tulee suhtautua intohimoisesti ja arvostaa laatua.  Asiakaskokemusten onnistumisesta huolehtiminen on ensisijaisen tärkeää ja on oltava valmis tekemään töitä saavuttaakseen sen. Täytyy myös osata innostaa ja johtaa henkilökuntaa.

Tarjoamme uudelle keittiöpäällikölle tilaisuuden käyttää luovuutta ja kehittää ravintolatoimintaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakemus ja CV palkkatoivomuksineen viim. 28.8 Vierumäen majoitus- ja ravintolatoimenjohtajalle kari.hiltunen@vierumaki.fi sekä HR-asiantuntijalle hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Viestin aiheeksi keittiöpäällikkö.

 

 

 

Kerro kaverille