Sportpolis tiede- ja yrityspuisto

Liikunnan tiede- ja yrityspuisto Sportpolis Vierumäen tehtävänä on auttaa Suomen Urheiluopistoa ja sen kumppaneita menestykseen. Sportpolis toteuttaa tehtäväänsä yhteistyössä muiden yrittäjyyden ja liikunnan kehittämisyksiköiden kanssa. Toiminnan tarkoituksena on lisätä liikuntaan liittyvää hyvinvointia tutkimus- ja kehitystyön sekä nykyaikaisen yritystoiminnan avulla. Samalla tuotetaan lisäarvoa urheiluopiston sekä sen kumppaneiden toiminnalle. Sportpoliksen koordinoimat tutkimus- ja kehityshankkeet hyödyntävät Vierumäen alueella olemassa olevia laajoja resursseja sekä eri alojen soveltavan tutkimuksen erikoisosaamista.

Nuori yrittäjyys

Lukuvuoden uudet NY-yritykset ovat jälleen aloittaneet toimintansa.

Lue lisää ja tutustu yritysten omiin nettisivuihin!

M-body maailman paras liikunnan tuoteinnovaatio

Myontec Oy:n kehittämät älysortsit on valittu maailman parhaaksi urheiluteknologian tuoteinnovaatioksi kansainvälisessä kilpailussa. Sportpolis onnittelee Myontec Oy:tä! Lue HS:n juttu aiheesta.

 

T&K-hankkeilla uusia toimintamalleja

Sportpoliksen koordinoimat tutkimus- ja kehityshankkeet hyödyntävät alueella olemassa olevia resursseja ja erikoisosaamista. Tavoitteena on tuottaa uutta t&k-toimintaan perustuvaa yritystoimintaa, yritystoimintaa tukevaa koulutusta sekä uusia liiketoimintamalleja.

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut Liikunnan tiede- ja yrityspuisto Sportpoliksesta tai liikunta-alan yrittäjyydestä?
Ota yhteyttä: jarmo.kujanpaa@vierumaki.fi
puh. 040 5880 007 tai 010 5777 244