Sportpolis tiede- ja yrityspuisto

Liikunnan tiede- ja yrityspuisto Sportpolis Vierumäen tehtävänä on auttaa Suomen Urheiluopistoa ja sen kumppaneita menestykseen. Sportpolis toteuttaa tehtäväänsä yhteistyössä muiden yrittäjyyden ja liikunnan kehittämisyksiköiden kanssa. Toiminnan tarkoituksena on lisätä liikuntaan liittyvää hyvinvointia tutkimus- ja kehitystyön sekä nykyaikaisen yritystoiminnan avulla. Samalla tuotetaan lisäarvoa urheiluopiston sekä sen kumppaneiden toiminnalle. Sportpoliksen koordinoimat tutkimus- ja kehityshankkeet hyödyntävät Vierumäen alueella olemassa olevia laajoja resursseja sekä eri alojen soveltavan tutkimuksen erikoisosaamista.

EAKR-rahoitteinen hanke on päättynyt 30.6.2014.

nk_IMG_5784T&K-hankkeilla uusia toimintamalleja

Sportpoliksen koordinoimat tutkimus- ja kehityshankkeet hyödyntävät alueella olemassa olevia resursseja ja erikoisosaamista. Tavoitteena on tuottaa uutta t&k-toimintaan perustuvaa yritystoimintaa, yritystoimintaa tukevaa koulutusta sekä uusia liiketoimintamalleja.

M-body maailman paras liikunnan tuoteinnovaatio

Myontec Oy:n kehittämät älysortsit on valittu maailman parhaaksi urheiluteknologian tuoteinnovaatioksi kansainvälisessä kilpailussa. Sportpolis onnittelee Myontec Oy:tä! Lue HS:n juttu aiheesta.