Liikunnan ammattitutkinto

golf panoraama
Opiskele työsi ohessa – omaa työtäsi kehittäen
Liikunnan ammattitutkinto on tarkoitettu erilaisista liikunnan suunnittelu- ja ohjaustehtävistä kiinnostuneille ja alalla jo työskenteleville. Valmistava koulutus toteutetaan joustavana monimuotokoulutuksena ja opiskella voi oman työn ohessa. Koulutus koostuu lähiopintojaksoista Vierumäellä, etäopinnoista, oppimistehtävistä ja työssäoppimisesta.

Liikunnan ammattitutkinto uudistui!

Liikunnan ammattitutkinnon uudet perusteet ovat tulleet voimaan 1.4.2014, ja uusien perusteiden mukaisen valmistavan koulutuksen suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Tavoitteena on aloittaa uudistettu liikunnan ammattitutkintoon valmistava koulutus syksyllä 2014.

pieni-nostokuva_onewayLasten liikunnan ammattilaisille

Lasten liikunnan ammattilaisille suunnattu liikunnan ammattitutkintoon valmistava koulutus käynnistyy tammikuussa 2015. Koulutus soveltuu lasten parissa päivähoidossa, perusopetuksessa, iltapäivätoiminnassa, urheiluseuroissa- ja järjestöissä tai yrittäjinä toimiville. Hakuaika käynnissä nettisivuillamme 10.11.2014 asti.
Lisätiedot ja hakuohjeet

Seuratoiminnan osaajille

Suunnitteilla on liikkunnan ammattitutkintoon valmistava koulutus seuratoiminnan osaajille. Seuratoiminta on suomalaisen urheilun kivijalka, ja sen tukemiseksi ja vahvistamiseksi tarvitaan ammattilaisia, jotka tuntevat toimintakentän ja sen mahdollisuudet.
Lisätietoja: jorma.makipaa@vierumaki.fi

pieni nostokuva_kuntoilevamiesAikuisliikunnan ammattilaisille

Syksyllä 2014 käynnistyy aikuisliikuntaan painottuva liikunnan ammattitutkintoon valmistava koulutus esimerkiksi aikuisten terveyttä edistävän liikunnan parissa työskenteleville tai eri-ikäisten kohderyhmien Personal Trainer -toiminnasta kiinnostuneille. Lue lisää