Liikunnan ammattitutkinto

golf panoraama
Opiskele työsi ohessa – omaa työtäsi kehittäen
Liikunnan ammattitutkinto on tarkoitettu erilaisista liikunnan suunnittelu- ja ohjaustehtävistä kiinnostuneille ja alalla jo työskenteleville. Valmistava koulutus toteutetaan joustavana monimuotokoulutuksena ja opiskella voi oman työn ohessa. Koulutus koostuu lähiopintojaksoista Vierumäellä, etäopinnoista, oppimistehtävistä ja työssäoppimisesta.

Liikunnan ammattitutkinto uudistui!

Liikunnan ammattitutkinnon uudet perusteet ovat tulleet voimaan 1.4.2014, ja uusien perusteiden mukaisen valmistavan koulutuksen suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Tavoitteena on aloittaa uudistettu liikunnan ammattitutkintoon valmistava koulutus syksyllä 2014.

Aikuisliikunnan ammattilaisille

Suunnitteilla on aikuisliikuntaan painottuva liikunnan ammattitutkintoon valmistava koulutus esimerkiksi aikuisten terveyttä edistävän liikunnan parissa työskenteleville tai eri-ikäisten kohderyhmien Personal Trainer -toiminnasta kiinnostuneille. Haku käynnissä 15.8.2014 asti. Lue lisää ja hae mukaan!

Seuratoiminnan osaajille

Suunnitteilla on liikkunnan ammattitutkintoon valmistava koulutus seuratoiminnan osaajille. Seuratoiminta on suomalaisen urheilun kivijalka, ja sen tukemiseksi ja vahvistamiseksi tarvitaan ammattilaisia, jotka tuntevat toimintakentän ja sen mahdollisuudet.
Lisätietoja: jorma.makipaa@vierumaki.fi.

Lasten liikunnan ammattilaisille

Suunnitteilla on lasten liikunnan ammattilaisille suunnattu liikunnan ammattitutkintoon valmistava koulutus, joka soveltuu lasten parissa päivähoidossa, perusopetuksessa, iltapäivätoiminnassa, urheiluseuroissa- ja järjestöissä tai yrittäjinä toimiville.
Lisätietoja: anne.metsovirta@vierumaki.fi.