Liikunnanohjaus

Vierumäen kampuksella voit opiskella liikunta-alan ammattilaiseksi lukuisissa eri koulutusohjelmissa. Liikunnanohjauksen perustutkinto antaa valmiudet liikunta-alan työtehtäviin. Liikunnan ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen voit toteuttaa joustavasti työn ohessa.

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun Vierumäen yksikössä voit suorittaa liikunnan ammattikorkeakoulututkinnon nuorten tai aikuisten koulutuksena sekä englanninkielisessä koulutusohjelmassa. Vierumäen yksikössä järjestetään myös ylempään korkeakoulututkintoon valmistava liikunta-alan kehittämisen ja johtamisen koulutusohjelma.

Erillishaut liikunnanohjauksen perustutkinnolle

Erillishaku liikunnanohjauksen perustutkinnon kokopäiväopiskeluun ammatillisen tutkinnon suorittaneille on käynnissä 14.4.2014 asti. Lue lisää.

Vielä ehdit hakea mukaan myös kesälajien urheilijoiden monimuotokoulutukseen. Lue lisää.

Liikunta-alan amk-opintoja Vierumäellä

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun Vierumäen yksikössä voit suorittaa liikunnan amk-tutkinnon tai ylemmän amk-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Haku suomenkielisiin koulutusohjelmiin ammattikorkeakoulujen yhteishaussa 3.3.-1.4.2014 osoitteessa www.amkhaku.fi.

Liikunnan ammattitutkinto aikuisopiskelijoille

Liikunnan ammattitutkintoon valmistava koulutus on ammatillista aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa opiskelun joustavasti työn ohessa. Tutkinnon perusteet uudistuvan kevään 2014 aikana ja syksyllä 2014 myös valmistava koulutus uudistuu. Seuraa nettisivujamme!

Eväitä liikunta-alalle peruskurssilta

Liikunnanohjauksen peruskurssi soveltuu esimerkiksi liikunta-alan opintoihin tähtääville tai muuten liikunnanohjauksesta ja liikunnallisesta elämäntavasta kiinnostuneille. Haku syksyn 2014 ryhmään käynnissä 15.8.2014 asti.

Lue lisää ja hae mukaan!