Liikunnanohjaus

ok_lo_ohjaus2Vierumäen kampuksella voit opiskella liikunta-alan ammattilaiseksi lukuisissa eri koulutusohjelmissa. Liikunnanohjauksen perustutkinto antaa valmiudet liikunta-alan työtehtäviin. Liikunnan ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen voit toteuttaa joustavasti työn ohessa.

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun Vierumäen yksikössä voit suorittaa liikunnan ammattikorkeakoulututkinnon nuorten tai aikuisten koulutuksena sekä englanninkielisessä koulutusohjelmassa. Vierumäen yksikössä järjestetään myös ylempään korkeakoulututkintoon valmistava liikunta-alan kehittämisen ja johtamisen koulutusohjelma.

ok_nk_monimuototalviLiikunnanohjauksen perustutkinto urheilijoille

Vierumäellä voit opiskella liikuntaneuvojaksi jo urheilu-urasi aikana! Haku talvilajien urheilijoiden monimuotokoulutukseen on käynnissä 14.11.2014 asti. Koulutus alkaa tammikuussa 2015. Lue lisää ja hae mukaan!

ok_nk_manageriLiikunta-alan amk-opintoja Vierumäellä

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun Vierumäen yksikössä voit suorittaa liikunnan amk-tutkinnon tai ylemmän amk-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Lue lisää.

HAAGA_HELIA_suomi pieni

 

 

pieni-nostokuva_isovanhemmaLiikunnan ammattitutkinto

Liikunnan ammattitutkintoon valmistava koulutus on ammatillista aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa opiskelun joustavasti työn ohessa. Tarjolla on valmistavaa koulutusta mm. lasten liikunnan, aikuisliikunnan ja seuratoiminnan ammattilaisille. Lasten liikuntaan painottuvaan koulutukseen haku käynnissä 10.11.2014 asti. Lue lisää.

nk_IMG_4206Eväitä liikunta-alalle peruskurssilta

Liikunnanohjauksen peruskurssi soveltuu esimerkiksi liikunta-alan opintoihin tähtääville tai muuten liikunnanohjauksesta ja liikunnallisesta elämäntavasta kiinnostuneille. Lue lisää.